Serviceprojecten


De leden van Ronde Tafel 124 Culemborg zetten zich met veel enthousiasme in voor goede doelen in de lokale gemeenschap. Met onze jaarlijkse serviceprojecten halen we geld op en steunen we diverse organisaties en initiatieven die het verschil maken voor mensen die het nodig hebben.

Afgelopen jaar hebben we met succes twee grote acties georganiseerd: de verkoop van champagne en de midzomernachtwandeling. Dankzij de inzet van alle 15 actieve leden, die hier per persoon enkele uren tot dagen aan hebben besteed, hebben we in totaal maar liefst ruim € 11.000 opgehaald!

Van dit mooie bedrag hebben we € 2.250 gedoneerd om kinderen uit gezinnen met minder financiële middelen een onvergetelijk dagje uit beleven in de Julianatoren. Ook hebben we deze kinderen blij gemaakt met filmvoorstellingen in de Franse School tijdens de herfst- en kerstvakantie.

Daarnaast hebben we de volgende goede doelen gesteund:

– € 500 voor een lokaal initiatief dat maaltijden maakt voor minderbedeelden en eenzame mesen
– € 500 voor Bolderburen in Culemborg
– € 1.000 voor de Goed Leven Stichting

We zijn ontzettend trots dat we met deze donaties een steentje kunnen bijdragen aan de Culemborgse samenleving en het leven van onze medeburgers een beetje mooier kunnen maken.

Wil jij ons helpen om nog meer impact te maken? Op 21 juni 2024 organiseren we opnieuw de midzomernachtwandeling, waarbij we hopen op zo’n 45 deelnemende kinderen.

En vanaf november kun je onze leden weer benaderen voor onze heerlijke champagne. Zo gaan we samen voor een nog mooiere opbrengst voor het goede doel!

Heb je vragen over onze serviceprojecten of ideeën voor nieuwe acties?

Neem dan contact met ons op. Samen maken we Culemborg en omgeving een stukje mooier!

Hartelijke groet,

De leden van Ronde Tafel 124 Culemborg